сыр натираем на терке. Зелень хорошенько промываем, обсушиваем и очень мелко нарезаем. Соединяем сыр с зеленью, помещаем их в небольшую емкость, ставим на водяную баню, нагреваем, помешивая до тех пор, пока сыр не расплавится. Сырную массу выкладываем на пленку, сверху накрываем слоем еще одной пленки и раскатываем тонкий пласт.
Можно заменить водяную баню целлофановым пакетом, в который кладется сыр с зеленью и опускается в кипящую воду до размягчения сыра. После чего размягченную сырную массу прямо в пакете раскатываем скалкой в тонкий пласт.
Рыбу разрезаем на тонкие пластины, сырный пласт освобождаем от целлофановой пленки, раскладываем рыбу на сырный пласт, заворачиваем рулетом. Готовый рулет ставим под пресс в холодильник. Перед подачей на стол нарезаем рулет кружочками, украшаем зеленью.
Можно заменить водяную баню целлофановым пакетом, в который кладется сыр с зеленью и опускается в кипящую воду до размягчения сыра. После чего размягченную сырную массу прямо в пакете раскатываем скалкой в тонкий пласт.
Рыбу разрезаем на тонкие пластины, сырный пласт освобождаем от целлофановой пленки, раскладываем рыбу на сырный пласт, заворачиваем рулетом. Готовый рулет ставим под пресс в холодильник. Перед подачей на стол нарезаем рулет кружочками, украшаем зеленью.
Коментарі
Додати коментарМи Ла
115.06.16, 21:34
Треба спробувати. Але я думаю, що смак сиру знівелює смак сьомги.
БілаКоролева
215.06.16, 21:42Відповідь на 1 від Ми Ла
Недавно робили млинці зі шпинату з начинкою із семги ,щось не зовсім....Народу більше сподобалося з м"яса.А це цікавий варіант закуски.Мене теж цікавить з чим семга більше компонує.Я не дуже часто з цією рибою мала справу ,тому й не знаю.Питала поварів,кажуть в соєвому соусі обов"язково вимачувати треба саму рибу щоб соковитішою була.
Ми Ла
315.06.16, 21:59Відповідь на 2 від БілаКоролева
Я печу звичайні налистники із порізаним свіжим кропом. Скину тобі завтра рецепт налисників. Цей рецепт мені сказав один наш шефкухар. Так от- тонесенькі налистники, всередину дрібно порізана риба, і закрутити. Перед подачею налисники ріжеш на кусочки, не отак рівненько, а трохи на косину. Кажуть, що сьомга любить нежирний сир коров'ячий( м'який). В смислі - на налисники сир, а потім риба.Неправда! Смак риби не відчувається.
Ми Ла
415.06.16, 22:01Відповідь на 2 від БілаКоролева
А найкраще, як по мені, спекти білий батон з насінням льону чи щіри. Потім порізати, маслом і риба. Це найсмачніше після просто порізаної сьомги пластинками.