Рецепти   sunnyella

Райські яблучка

Райські яблучка

Страва мого дитинства, мама часто готувала її нам з надією, що шоч так нам попаде трохи кальцію.

Інгредієнти:

10 невеликих яблук
200г вершкового сиру (творога), краще якщо він трошки сухуватий
1 яйце
3ст. л. цукру (2 - в сир, 1 - в крем) - цукру можна більше, якщо любите солодке
2ст. л. сметани

Спосіб приготування

Помити яблука, обережно вирізати з них серединку (зробити ніби яблучні стаканчики). В сир вибити яйце та всипати цукор, перемішати. Наповнити яблука сиром до верху. Поставити в духовку і пекти при не дуже високій температурі. Готовність перевіряти ложкою, якщо при доторканні до яблука шкірка прогинається - яблука готові, а якщо хоч одне яблучко трісло, то 100% готові.

Сметану збити з цукром і поляти нею готові яблука, коли остигнуть.

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 11, з них друзів: 0.

  • alexa_2004
  • Atman
  • Fate
  • gurina-l
  • Mort@ls
  • Mustang100
  • Ta_4to
  • Лена-облачко
  • мира123
3

113.07.14, 12:05

, жаль що молокопродуктів не вживаю - неможна (