Почищену і помиту мандибурку ( картоплю ) натирають на дрібненькій тертці, додають пшеничне борошно, сире яйце, дрібно нарізану чи також натерту цибулю, розтертий з сіллю часник, чорний мелений перець і сметану. Те що вийшло добре перемішуємо і формуємо коржі — кремзлики круглої форми. Кладемо у сковороду з добре розігрітим жиром з свіженького сальця і смажемо до готовності. З підготовленої свинини нарізаємо м'ясо (по два кусені на порцію), легенько відбиваємо, солимо, посипаємо чорним перцем і обсмажуємо з обох боків до готовності. Тепер готуємо не тарілочки, а глибоченькі горщики. У горщечок кладемо кремзлики, по три штуки на порцію. На кремзлики кладемо смажене м'ясо, поливаємо пасерованою цибулькою, посипаємо червоним меленим перцем та дрібно нарізаною зеленню петрушки. Горщечок закриваємо і кладемо у духовку приблизно на 5—10 хв. з температурою 180—200°С. Готову гарячу страву вибираємо тепер з горщечка і перекладаємо до тарілки. Але не просто,а так, щоб кремзлики були знизу, а зверху м'ясо з пасерованою цибулею.
Їмо звичайно гарячим!
Смачного!!!
Коментарі
Додати коментарУкраїнк@
17.06.11, 09:23
Хочу кремзликів по-гуцульськи!
Гість: The I Inside
210.06.11, 13:05
Смакота яка!!!!!!!! Так, як мама робить, ОБОЖНЮЮ!!!!!!!!
Гість: Halynochka71
35.07.11, 14:21
At
48.07.11, 06:17Відповідь на 2 від Гість: The I Inside
вона сАма!!! а ви не практикуєте?
прекрасне фото на вашій авці, дуже!!!
п.с. вибачаюсь що тільки зараз відповідаю
At
58.07.11, 06:18Відповідь на 3 від Гість: Halynochka71
At
68.07.11, 06:21Відповідь на 1 від Українк@
я теж!
Українк@
78.07.11, 08:43Відповідь на 6 від At
Яка авка!
Гість: The I Inside
810.07.11, 23:14Відповідь на 4 від At
Та практикую, коли життя змушує, але таке буває рідко... Або ще коли приємне хочу рідним зробити... але я більше на десертах спеціалізуюсь!Дякую! Приємно...
Zhanuaria
926.09.11, 15:17
At
1027.09.11, 09:32Відповідь на 9 від Zhanuaria
дякую