Рецепти   настя бабич

шоколадний торт (павутинка)

У середині торт вийде шоколадний-шоколадний.Його вистачить десь на 14 порцій.

Інгредієнти:

для торта:
2 ст.ложки какао-порошку
4 ст.ложки гарячої води
225 г.розмякшеного масла
225 г.білого цукру
4 яйця
175 г. борошна
1 ч.ложка пекарського порошку
дві форми для коржів діаметром 20 см
для глазурі:
225 г.звичайного шоколаду
115 г.масла
55 г.білого шоколаду
температура духовки-180с

Спосіб приготування

1 Увімкни духовку.Змасти жиром дві форми і вистели їх промащеним папером.

2 Висип у миску какао-порошок.Повільно змішай його з гарячою водою до консистенції густої пасти.

3 Виклади у велику миску решту складників.Додай до них шоколадну пасту,потім добре змішай і добре збий.

4 Вилий у кожну форму половину тіста.Випікай коржі 25-30 хвилин.Вони мають піднятися і стати пружними.

5 Відокрем ножем коржі від форми і виклади на решітку.

 

       ПОКРИВАЄМО ТОРТ ГЛАЗУРЮ

Звичайний шоколад розламай на шматочки і поклади в невеличку миску.Постав миску над кастрюлькою з водою,що кипить.

Поріж масло і додай його до шоколаду.Помішуй масло і шоколад поки вони не розтануть.

 Глазурь використай на те щоб склеїти коржі.

Поламай у миску білий шоколад.Постав миску над каструлею.

Поклади в політелиновий пакет розтоплений білий шоколад.

Тримаючи пакетик над тарілкою,відріж від нього кінець.

На торті намалюй павутинку.

Рецепт від bigmir)net Шоколадно-творожные кексы

0