1 Увімкни духовку.Змасти жиром дві форми і вистели їх промащеним папером.
2 Висип у миску какао-порошок.Повільно змішай його з гарячою водою до консистенції густої пасти.
3 Виклади у велику миску решту складників.Додай до них шоколадну пасту,потім добре змішай і добре збий.
4 Вилий у кожну форму половину тіста.Випікай коржі 25-30 хвилин.Вони мають піднятися і стати пружними.
5 Відокрем ножем коржі від форми і виклади на решітку.
ПОКРИВАЄМО ТОРТ ГЛАЗУРЮ
Звичайний шоколад розламай на шматочки і поклади в невеличку миску.Постав миску над кастрюлькою з водою,що кипить.
Поріж масло і додай його до шоколаду.Помішуй масло і шоколад поки вони не розтануть.
Глазурь використай на те щоб склеїти коржі.
Поламай у миску білий шоколад.Постав миску над каструлею.
Поклади в політелиновий пакет розтоплений білий шоколад.
Тримаючи пакетик над тарілкою,відріж від нього кінець.
На торті намалюй павутинку.
Коментарі
Додати коментар