Змішати просіяне борошно с порізаним на брусочки маслом, додати жовток, сіль, пару ложок води та пару ложок цукру. Покласти в харчову плівку та кинути в рефрижиратор мінімум на півгодини.
Чорницю помити, засипати цукром та дати постояти півгодини. Потім добавити крохмаль безпосередньо перед тим, як класти в тісто чорницю.
Тісто розкатати на формі для тарт, зробити стінки, потім залити начинку та зверху посипати чи викласти малюнок з тіста, що лишилось. Помазати жовтком та в розігріту духовку на 180 на півгодини.
Форма треба на см 20. На фото пиріг в формі на 24 см.
Коментарі
Додати коментарГість: Murka
17.07.10, 21:14
симпатично выглядит, наверное еще и вкусно
Ясне_сонечко
27.07.10, 21:22Відповідь на 1 від Гість: Murka
Terik сказал, что вкусно
Гість: lemka
32.07.12, 17:53
MarlenkA
42.07.12, 19:16
а чолму не бере участь у рейтингу? ти знову щось наплутала?
гарний пиріг.
Юрий Смирнов
52.07.12, 19:45
"Пиріг для тих, хто не знає, що робити з чорницею" А хто не знає, що таке чорниця?
severun38
62.07.12, 20:54Відповідь на 5 від Юрий Смирнов
Oll@
72.07.12, 21:24
А замість чорниці смородина підійде?
Ясне_сонечко
82.07.12, 22:11Відповідь на 4 від MarlenkA
Ми знайомі?
Виправила, тепер бере участь.
Ясне_сонечко
92.07.12, 22:11Відповідь на 5 від Юрий Смирнов
Чєрніка
Ясне_сонечко
102.07.12, 22:12Відповідь на 7 від Oll@
Має підійти, якщо ви її любите.