У сковороді розігрійте 1 ст.л. олії. На сильному вогні, постійно помішуючи, обсмажте цибулю.
В окремому посуді змішайте цибулю з рисом, яйцями, сиром, борошном і приправамі.
Вологими руками сфрмуйте 8 котлет. Обваляйте у паніровці.
На тій же сковороді на помірному вогні розігрійте залишок олії.
Обсмажте котлети по 10 хвилин з кожної сторони.
Коментарі
Додати коментарJunior Armor
114.04.10, 18:38
butterflyly
214.04.10, 22:15
очень люблю сырные блюда - обязательно сделаю!
aqua007
312.05.10, 12:57
Супер, спасибо, но масло лучше при второй жарке поменять - печеночка не вечная
Гість: Leda
41.08.10, 16:00
Обалдеть!
Мужчина...20 лет...и такой суперский рецепт...
Респект!
Центнер
53.08.10, 23:05
Спасибо огромное!!
Очень приятно!! 
Гість: ННП
615.09.10, 14:12
вкусно
+
ka_di
725.12.11, 08:06
Минуточку
810.05.12, 20:58
...понравилась реплика butterflyly! но я всё-таки обща люблю три других блюда...мясьце,виньце и сахарнэ кольце!))