Рецепти   Oлenka

банановий бісквіт

банановий бісквіт

бісквітний банановий корж; можна додавати мак або розрізати на коржі і перемастити варенням

Інгредієнти:

2 банана (або 1 банан + вишневе варення + 1 ст. л. какао)
0,5 скл цукору
2-3 ст. л. сухого маку
4-5 ст.л. рафінованої олії
1,5 скл.борошна (дадавати, в залежності від того, які банани)
1,5 ч.л. розпушувача (або 0,5 ч.л. соди погасити)

Спосіб приготування

банан рзтерти з цукором і збити (як яйця))))

додати мак, олію, розмішати і поступово ввести борошно з розпушувачем

тісто має бути як густа сметана (як забагато борошна - трісне верхня скоринка)

дати тісту "відпочити" 20 хв.

пекти в силіконові формі (або застелити пергаментом) - 30-40 хв. при 180 гр


показати усі фото

Фотографії блюда

  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 23, з них друзів: 0.

  • Art 1С
  • gurina-l
  • ILA_YA
  • Klepa_
  • Natasha1990
  • svd_79
  • svetik219
  • WaitAnn
  • zaru
  • Каштанка
5

21.04.13, 22:00

о там зверху ще роздрук є, це добре. шкода що принтер далеко

32.04.13, 00:29

ням-ням-ням...