банан рзтерти з цукором і збити (як яйця))))
додати мак, олію, розмішати і поступово ввести борошно з розпушувачем
тісто має бути як густа сметана (як забагато борошна - трісне верхня скоринка)
дати тісту "відпочити" 20 хв.
пекти в силіконові формі (або застелити пергаментом) - 30-40 хв. при 180 гр
Коментарі
Додати коментарАнна 1952
11.04.13, 16:20
Пробіотик
21.04.13, 22:00
о там зверху ще роздрук є, це добре. шкода що принтер далеко
ir-ris
32.04.13, 00:29
ням-ням-ням...
Oлenka
42.04.13, 10:54
http://photo.i.ua/user/2030280/109416/10175795/
тут варіанти
Oлenka
52.04.13, 10:58
і тут: http://photo.i.ua/user/2030280/109416/8844565/