*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
так як автор ледача і економна + "вєлікій комбінатор" = мій варіант випікання:
натерту гарбузку заливаю окропом (260мл), додаю олію,сіль, цукор = виливаю у відерце ХП;
в просіяне борошно додаю сухі дріжжі, манку, сушений кріп = теж у відерце ХП зверху;
режим "дріжжове тісто" 1:30 год. - піч вимішує і підігріває;
потім силиконовою лопаткою вимішую і "виколупую" 2 пропелери - не люблю з ними пекти))
розрівнюю тісто, змащую водою і в прогріту (вимкнуту!) духовку газової плити відправляю підходити ще 30-40 хв.
запалюю на 200 градусів на 10-15 хв., потім зменшити на 180 - пекти ще 25-30 хв.
СМАЧНОГО!!!)))
ЗІ: хлібчик вийшов 1,030 кг, з ароматом кропу, гарбузою ніяк не чути, пухкий, яскравий ;Ь
моя ХП не пропікає гарну верхню скоринку, тому у ній тільки замішую, а випікаю в газовій духовці (+ економлю світло)))
Коментарі
Додати коментарАнна 1952
116.11.11, 17:40
Ой!!! Як пахне!!!
Oлenka
217.11.11, 08:38Відповідь на 1 від Анна 1952
Анна 1952
317.11.11, 11:48Відповідь на 2 від Oлenka
Ням....ням...
Oлenka
417.11.11, 11:55Відповідь на 3 від Анна 1952
я тобі новий спечу
Анна 1952
517.11.11, 12:05Відповідь на 4 від Oлenka
На суботу - жди в гостІ.
Гість: Mudreц
617.11.11, 18:40
Oлenka
718.11.11, 08:32Відповідь на 6 від Гість: Mudreц
Гість: Mudreц
818.11.11, 20:35Відповідь на 7 від Oлenka
SEDOIY
925.11.11, 09:20
Включил режим "Выпекание" после замеса теста на 1час и получил великолепный хлеб.
Oлenka
1025.11.11, 09:25Відповідь на 9 від SEDOIY
*або просто режим № 2 ХП "хліб пшеничний" /"основний"))