В кефир добавляем 2 ст ложки сахара, ванильный сахар на кончике ножа, трем на терке туда же 8 больших яблочек, соду погашаем уксусом для того, чтоб оладки были пышные :) и добавляем муку до тех пор, пока тесто не будет очень густым (если будет жидким-будет прилипать к сковордке)
Приятного всем аппетита :)
Коментарі
Додати коментарГість: андрей й
14.01.10, 13:50
Tsikava
24.01.10, 22:09Відповідь на 1 від Гість: андрей й
Гість: сянчик
312.01.10, 21:29
Дякую, якраз все розчинила, а про яблука- забула!![](//i3.i.ua/v2/smiles2/bravo.gif)
Супер, зараз так і зроблю.
Tsikava
418.01.10, 17:03Відповідь на 3 від Гість: сянчик
Завжди рада допомогти
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/bravo.gif)
Левус
528.05.12, 15:35
Tsikava
614.10.12, 14:18Відповідь на 5 від Левус
Левус
715.10.12, 20:07
Сьогодні пригодився Ваш рецепт, (була 1л. прокисшого кефіру) тільки ще додав 2яєчка і порошок кориці. Нарізати яблука полінився, натер також. Вийшло практично 2,5л. тіста і 26ложок муки. Вистачило всім!!
Tsikava
819.10.12, 11:23Відповідь на 7 від Левус
Кориця-це дуже добре) Сама її дуже люблю) І додаю іноді) Ого)) То у вас велика порція вийшла))