Рецепти   love_cat

Імпровізіція

запечена риба

Інгредієнти:

будь яка тушка риби: товстолобик, хек, пеленгас
майонез
соус кетча або кетчуп
цибуля
приправи різні натуральні
твердий сир

Спосіб приготування

Беремо почищену помиту тушку будь-якої риби, але для мене краще товстолобик або пеленгас, короп

приправляємо приправами перцем, сіллю ; приправи для мяса, риби будь-які що вам подобаються на смак і запах

(але не приправи типу Мівіна, краще купувати у грузинів, азербайджанців які компонують різні прянощі приправи для певної страви)

Добре приправляємо з двох строін,в середині. Намащуємо майонезом теж всю рибу.

Цибулю ріжемо кілечками кладемо всередину і змащуємо союсом.

Потім зверху посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку- десь до200-т градусів

Постійно поглядайте на рибу коли вона буде пектися, я час не засікала скільки вона печетця

PS: якщо берете товстолобика,коропа,пеленгаса можете спочатку його легенько порізати,щоб потім було легше розрізати.

 

1

Гість: Аннушк@

215.03.10, 11:26Відповідь на 1 від Гість: Аннушк@

спс попробуй сделать

Гість: Аннушк@

315.03.10, 18:46Відповідь на 2 від love_cat

Я записала себе, когда нибудь попробую

Гість: та пішиви

428.07.11, 15:19

як приготувати соус кетча

530.07.11, 19:15Відповідь на 4 від Гість: та пішиви

як приготувати соус кетчата я не готувала а купувала, наприклад "Руна"
це томатний соус трохи гоструватий з кусочками солодкого перцю та цибулі
Смачного