2. м'яту та базилік промийте та дрібно наріжте
3. у посудину об'ємом 2 л покладіть нарізані м'яту та базилік, додайте цукор і добре перемніть рукою, допоки не виділиться багато соку (використовуйте одноразові перчатки, якщо готуєте не на себе одного).
4. покладіть до посудини з перем'ятою зеленню нарізану полуницю і добре перемішайте. Сік з зелені має рівномірно покрити кожен шматочок, а зелень розподілитися по всій полуниці.
5. Охолодіть кілька хвилин у морозилці.
6. Подавайте. Можна у вафельних креманках прикрасивши листочками м'яти та базиліку, збитими вершками, шоколадною стружкою. А можна як я - їсти прямо з макітри ложкою)))))))
Смачного!
Коментарі
Додати коментар