2. зелень петрушки добре помити, відділити листя від грубих стовбурів, та дуже дуже дуже дрібно порізати.
3. відрізати білі прикореневі частини зеленої цибулі. Зелені нарізати дуже дрібненько.
(все скидувати до часника).
4. імбир очистити та дрібненько нарізати.
5. вкинути сіль туди ж.
6. влити лимонний сік та олію.
7. беремо товкачик для картоплі-пюре (або той яким розтирали мак наші бабусі, в кого такий ще є) і розтираємо нашу суміш зелені з іншими інгрідієнтами допоки зелень не випустить сік і соки всіх складових не змішаються в суцільну масу.
8. підливаємо трохи томатного соку, та продовжуємо розтирати. Ціль - добре розбавити нашу масу соком, щоб потім воно рівномірно змішалося з рештою соку.
9. Вливаємо масу до глечика з соком. Добре розмішуємо.
10. Ставимо до морозильної камери на 20 хвилин.
11. Подаємо в келихах об'ємом 0,5 л, прикрасивши їхні бортики сіллю (я прикрашала цукром не зважаючи, що це тільки для солодких коктейлів), та вкладаємо до кожного келиха коктейльну соломину для фрешів (вона відрізняється від звичайної збільшеним діаметром приблизно до 1 см).
4. імбир очистити та дрібненько нарізати.
5. вкинути сіль туди ж.
6. влити лимонний сік та олію.
7. беремо товкачик для картоплі-пюре (або той яким розтирали мак наші бабусі, в кого такий ще є) і розтираємо нашу суміш зелені з іншими інгрідієнтами допоки зелень не випустить сік і соки всіх складових не змішаються в суцільну масу.
8. підливаємо трохи томатного соку, та продовжуємо розтирати. Ціль - добре розбавити нашу масу соком, щоб потім воно рівномірно змішалося з рештою соку.
9. Вливаємо масу до глечика з соком. Добре розмішуємо.
10. Ставимо до морозильної камери на 20 хвилин.
11. Подаємо в келихах об'ємом 0,5 л, прикрасивши їхні бортики сіллю (я прикрашала цукром не зважаючи, що це тільки для солодких коктейлів), та вкладаємо до кожного келиха коктейльну соломину для фрешів (вона відрізняється від звичайної збільшеним діаметром приблизно до 1 см).
Найкраще смакує з копченою рибою.
Смачного!
Коментарі
Додати коментар