Піца з грибами і ананасами

Піца з грибами і ананасами

Моя найулюбленіша піца. Спробуйте і не пожалкуєте!

Інгредієнти:

тісто:
яйце - 1 шт.;
мука - 2,5 стакана;
води - 0,75 стакана;
сметана - 2 ст.л.;
масло вершкове - 6 ст.л.;
сода - 0,5 ч.л;
сіль - 0,5 ч.л;

начинка:
яйце відварених - 3 шт.;
гриби (печериці) - 500 гр.;
цибуля - 2 шт.;
морква - 1шт.;
ананаси кільцями консервовані - 1 банка.
сир твердий - 200гр.;
майонез - 100гр.;
сіль, перець чорний мелений, лаврове листя, олія, оцет.

Спосіб приготування

Спочатку потрібно замісити тісто. Всі інгрідієнти змішати і замісити. Тісто поставити в тепле місце накривши його полотенцем на 1,30.

Гриби відварити у підсоленій воді з лавровим листям, відцідити потім воду і дати грибам охолонути. Додати за смаком солі, перцю, нарізати мілко 1 цибулю, натерте на дрібній терці моркву, все це перемішати додати олії та оцету теж за смаком. Дати грибам замаринуватися десь 1 годину, чим довше тим смачніше.

Тісто роскатати виложити, сформувати корж для піци, виложити його на лист, заповнити начинку:

гриби, ананаси порізати, посипати дрібно порізаною цибулею, яйце, посипати сиром, змастити майонезом поверх всього.

Поскільки в кожного якість доховок різна, кількість часу на випікання різна, всередньому 20 - 30хв. при 150 градусах.

Приємного! Головне це смачніше ніж в піцерія!

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 7, з них друзів: 0.

  • AnnaOleynik
  • blu-sky
  • Julija_smile
  • Sashok022
  • Talyusha
  • zvetiok
4