Овочі порізати тоненькими кружечками товщиною десь 0,5 см.
Викласти на соус і зверху полити заправкою. Поставити в духовку на 40-50 хв.
Приготування соусу:
Дрібно порізати і підсмажити цибулю 3 хв, потім додати до неї дрібно порізаний болгарський перець, смажити ще 3 хв. Натерти томати на терці відокремлюючи кожуру . Залити томатом смажені овочі і тушити під закритою кришкою 5 хв. В кінці додати сіль і перець.
Приготування заправки:
Зелень і часник дрібно порізати і змішати. Додати олії, підсолити та поперчити.
Коментарі
Додати коментар_Маринка_
110.10.11, 20:39
Ну ты Оксанка и мочиш, прям как Макаревич
maxana
210.10.11, 22:11
Дякую Мариночка за комплімент
Гість: sweet_sweet
313.10.11, 09:49Відповідь на 1 від _Маринка_
Та куди там Макаревичу!!!
Гість: LёlkaP
415.10.11, 13:16
дык, Рататуй вроде как деревенский супчик , а енто что-то саааавсем не супчк
maxana
515.10.11, 16:36Відповідь на 4 від Гість: LёlkaP
Та ні
Рататуй — овочеве рагу з Прованса
а це доказ http://ru.wikipedia.org/wiki/Рататуй
alexa_2004
616.10.11, 15:05
Вчера это готовила.Нам очень понравился!
maxana
716.10.11, 21:29Відповідь на 6 від alexa_2004
Дуже приємно що і ви оцінили цю страву
Гість: Лариса_Днепр
817.10.11, 21:38
А я сначала сделала все по рецепту, попробовала, не очень понравилось, потом полила майонезом, поставила в духовку еще на 10 мин, и стало намного вкуснее.
maxana
928.10.11, 11:03Відповідь на 8 від Гість: Лариса_Днепр
ka_di
1021.12.11, 23:07