Викладаю інгредієнти в контейнер, дотримуючись такого порядку:Вага: 750гр. Час: 2год.15хв.
вода, сіль, цукор і оліяПотім додаю борошно, сухі дріжджі(або розведені свіжі). Ставлю контейнер у хлібопічку.
Вибираю програму 6, вагу хліба і бажаний колір скоринки. Натискаю на кнопку «Старт».
(в процесі замішування потрібно слідкувати за густиною тіста, до якого при потребі додати муки або води, щоб воно було тугим і не розтікалося)
Після звукового сигналу додаю порізані на половинки оливки, дрібно нарізану цибулю, м"яту, тмин.
В кінці програми вимикаю хлібопічку, виймаю контейнер і викладаю хліб з контейнера студити.Після звукового сигналу додаю порізані на половинки оливки, дрібно нарізану цибулю, м"яту, тмин.
Коментарі
Додати коментарOлenka
115.04.13, 09:19
цибуля сира покришена?
я на маринаді з маслин житній пекла-смачно
на оливковому теж пробувала - тісто не підходить - якось на дріжжі погано впливає (або пересолений був)
Левус
215.04.13, 10:27Відповідь на 1 від Oлenka
Цибуля сира, дрібно покришена. Маслини і оливки ніби одне і те ж. Зважив на соленість маринаду і додавав меньше солі. Вдалося добре, але на смак як кому. Доці не підійшло, видно смак тмину перебиває, спробую у наступному додавати наш кмин.
Oлenka
315.04.13, 11:13Відповідь на 2 від Левус
маслини- чорні, оливки - зелені начебтомаринад з них: сіль+вода (віримо))))
Левус
415.04.13, 17:17Відповідь на 3 від Oлenka
Варто скуштувати, щоб відчути аромат маслин чорних
paleolog
519.04.13, 16:05
А цибуля не надає хлібу сирого присмаку, і що таке чорний тмин? Може краще цибулю трішки обсмажити на 1 ст.л. оливкової оливи?
paleolog
622.04.13, 11:41
Дякую за рецепт. Вчора спік хліб. В мене хлібопіч "Гореніє" вівсяну та цільнозернову я узяв як за рецептом, пшеничну 200 грамів, вода, дріжжі, цукор, маринад також як за рецептом. Сіль я поклав 1 чайну ложку. Після звукового сигналу я додав подрібнені в блендері маслини, цибулю (половина синьої, половина ріпчастої), м'яту та петрушку. Після чого тісто попливло і прийшлось додати ложок шість різної муки (житньої, кукурузної, звичаної) так щоб тісто липло, а не тягнулося. Коли хліб випікався, запах смаженої цибулі охопив усю квартиру і викликав нестримне бажання попоїсти.