• Головна
  • Розділи
  • Вхід
  • Реєстрація
  • Пошта
  • Фінанси
  • Карти
  • TV
  • Погода
  • Гороскоп
  • Музика
  • Радіо
  • Кіно
  • Переклад
  • Органайзер
  • Файли
  • Робота
  • Каталог
  • Закладки
  • RSS
  • Оголошення
  • Новини
  • Відповіді
  • Шпалери
  • Листівки
  • Групи
  • Народ
  • Приколи
  • Знайомства
  • Фото
  • Блоги
  • Відео
  • Рецепти
  • Рецепти
  • Головна
  • Додати рецепт
  • Знайти рецепт
  • Стрічка
  • Обране
  • Співтовариства

Популярні інгредієнти

  • Морква
  • Помідор
  • Горіхи
  • Сир
  • Огірки
  • Яблука
  • Капуста
  • Печериці
  • Рис
  • Кориця

Шпроти

Вид рибних консервів. При приготуванні шпрот дрібну рибу без всякої попередньої обробки коптять, після чого консервують в маслі.
усі рецепти з Шпроти

Популярні рецепти з Шпроти

  • подивитися

    Салатик "Рыбки в пруду"

    6

    Аллусинька
  • подивитися

    Пирожки картофельно-рыбные

    26

    renatashka
  • подивитися

    Домашний паштет из шпрот

    4

    Светлая Мечта
  • подивитися

    Салат "Бородинский"

    5

    T@nya
  • подивитися

    Торт "Празднечный"

    1

    Голубка
  • подивитися

    Фаршированный помидор

    6

    Голубка
  • подивитися

    Грінки Зі Шпротами

    2

    нік повинен
  • подивитися

    шпротный салат "Хвостики"

    0

    shuric66
  • подивитися

    Салар "Ассорти"

    0

    Gollka
  • Салат со шпротами

    0

    Lesynka
  • Салат рислинг

    0

    Lesynka
  • подивитися

    Салат "Шпротка"

    0

    Голубка
  • Пошта
  • Робота
  • Пошук
  • Програми
  • Каталог
  • Закладки
  • RSS
  • Оголошення
  • Погода
  • Гороскоп
  • Телепрограма
  • Курси валют
  • Перекладач
  • Народ
  • Приколи
  • Знайомства
  • Фотоальбоми
  • Блоги
  • Відео
  • Шпалери
  • Листівки
  • Карти
  • Новини
  • Кіно
  • Органайзер
  • Файли
  • Рецепти
  • Музика
  • Відповіді
  • Групи
  • Радіо
Радіо онлайн Слухай улюблені радіостанції в одному місці
 
I.UA, 2006—2025.
  • Зворотний зв'язок
  • Політика конфіденційності
Ok Для зручності користування сайтом використовуються Cookies. Детальніше у політиці конфіденційності
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more