Спочатку я готую сироп, для цього у перевареній теплій воді розчиняю цукор. Ретельно перемішую сухе молоко з какао і всипаю тоненькою цівкою у сироп та швидко швидко перемішую, щоб не утворювалися крупинки.
Додаю вершкове масло і ретельно ложкою (об стінки скляної посудини) перетираю суміш до отримання однорідної маси. Лісові горіхи подрібнюю і всипаю до отриманої маси. Перемішую.
Викладаю отриману масу в форму, змазавши її перед цим вершковим маслом. Ставлю форму в холодильник на 1 годину. Домашній шоколад готовий.
Комментарии
Добавить комментарийІванка**
121.10.11, 14:33
Смачного !!!
верь
221.10.11, 14:37
Гость: sauri
321.10.11, 14:39
svxado
421.10.11, 14:48
Нямка

Іванка**
521.10.11, 14:52Ответ на 2 от верь
Іванка**
621.10.11, 14:54Ответ на 3 от Гость: sauri
верь
721.10.11, 14:58Ответ на 5 от Іванка**
Ну это свои кулинарные изыски так назовешь. Но шоколад ведь используешь фабричный
Когда жил во Львове, мы частенько покупали его у работников фабрики 
верь
821.10.11, 15:00Ответ на 7 от верь
Если только какао, то уже не шоколад
Гость: sauri
921.10.11, 15:02Ответ на 6 от Іванка**
xMbIPEHOK
1021.10.11, 15:42Ответ на 3 от Гость: sauri
счастливый человек))))