Теперь нашинкуйте капусту и положите в кастрюлю, помешивая, тушите, пока капуста станет мягкой. Теперь добавьте соль, специи и кетчуп и дайте потушиться еще минут 5-10.
Приятного аппетита!
Приятного аппетита!
Рецепт від bigmir)net Рождественский молочный грог
Коментарі
Додати коментарверь
112.07.11, 11:51
Гість: verchelli
212.07.11, 13:22
Аллусинька
312.07.11, 14:08
Гість: Samoi1
412.07.11, 16:53
Как только сделаю , скажу что получилось
The Strong!
512.07.11, 17:51
наверное вкусно, уже слюнки потекли, бегу на кухню...
Гість: Весенняя фея
612.07.11, 18:09
skibers
712.07.11, 19:09
ХАрошА блюдА
Lёlik
812.07.11, 20:41
Обожаю капусту, в любом виде
С2412
913.07.11, 00:03
! Наше класичне полтавське блюдо. Тільки замість кетчупа краще буде томатний сік домашнього приготування, щоб були зеренця помідорів, і непогано зажарки додати з сала підчеревини, зажареної на сковороді, до стану коли витопиться смалець.Смачного. Ну і така закуска без чарки - зовсім нічого не варта.
FANIA
1013.07.11, 06:49Відповідь на 7 від skibers