Поки
розчина гріється підготуємо всі необхідні продукти. Родзинки добре
промиваємо та обсушуємо. Натираємо на дрібній тертці цедру лимона.
Розтопимо масло до рідкого. Жовтки збиваємо з цукром та сіллю
Коли
розчина підніметься вдвічі (це займе близько 20-30 хвилин), добавляємо
жовтки трохи збиті з цукром та сіллю. Додаємо муку та довго місимо до
появи пухирців. Підкінець замісу добавляємо розтоплене масло, натерту
цедру, ваніль, родзинки і легко все перемішуємо.
Накриваємо
тісто рушником та знову ставимо в тепле місце. Коли тісто підніметься
викладаємо помащені, форми, на дно можна покласти змащений пергамент
(вирізаний по формі. Тісто викладаємо в форму на 1/3 її висоти. Ставимо в
тепле місце і чекаємо поки паска підніметься. Змащуємо зверху паску
жовтком і печемо в духовці 45 хвилин при температурі 120 градусів. Паска
має остигнути в формі.
Помадка для паски:
- цукрова пудра – 200 г
- білок – з 1 яйця
- лимонний сік – з 1 середнього лимона
Коментарі
Додати коментарLjulia
125.04.16, 14:08
А скільки пасочок виходить із даної кількості інгрідієнтів?
Голубка
225.04.16, 14:20Відповідь на 1 від Ljulia
Дивлячись, які пасочки, невеличких 4-5 шт,а якщо більші , то дві