Спосіб приготування:
Просійте борошно в глибоку миску або каструлю. Перемішайте борошно з дріжджами. Покладіть цукор, сіль і олію. Влийте склянку води і перемішайте.
Додайте збиті яйця. Вимісіть тісто до гладкості (до однорідності). Місіть не менше 15 хвилин, причому вимішувати краще руками, змащеними олією.
Прикрийте ємність з тістом і відставте на 1 годину.
Помийте і очистіть гриби. Наріжте їх пластинками. Цибулю наріжте кільцями.
Ковбасу наріжте тонкими скибочками. Сир натріть на крупній тертці.
Помідори надріжте хрестиком, облийте окропом і очистіть. Наріжте скибочками.
Цибулю злегка обсмажте на сковороді з олією і додайте пластинки грибів. Обсмажуйте на невеликому вогні до готовності грибів.
Присипте стіл борошном, покладіть половину тіста на стіл і розкотіть за розмірами вашої форми.
Викладіть тісто у форму. На тісто покладіть кетчуп, потім гриби з цибулею.
Зверху на гриби покладіть ковбасу та помідори.
Посипте піцу тертим сиром і зеленню.
Запікайте 30-40 хвилин в духовці, розігрітій до 180°С.
Коментарі
Додати коментар