Піца з грибами та ковбасою
Власноруч підготовлена начинка на домашньому тісті - верх насолоди
Інгредієнти:
для тіста вам знадобиться:
600 г борошна (4 250-мл склянки)
1 стакан теплої води
2 яйця
1 ч. ложка цукру
0.5 ч. ложки солі
3 ст. ложки олії
1 пакетик (11 г) сухих дріжджів
для начинки:
300 г твердого сиру
300 г ковбаси (наприклад “салямі”)
300-400 г печериць
2 помідори
1 крупна цибулина
кетчуп
петрушка, кріп
примітка: інгредієнти розраховано на 2 піци діаметром 25 см або одну велику.
Спосіб приготування
Спосіб приготування:
Просійте борошно в глибоку миску або каструлю. Перемішайте борошно з дріжджами. Покладіть цукор, сіль і олію. Влийте склянку води і перемішайте.
Додайте збиті яйця. Вимісіть тісто до гладкості (до однорідності). Місіть не менше 15 хвилин, причому вимішувати краще руками, змащеними олією.
Прикрийте ємність з тістом і відставте на 1 годину.
Помийте і очистіть гриби. Наріжте їх пластинками. Цибулю наріжте кільцями.
Ковбасу наріжте тонкими скибочками. Сир натріть на крупній тертці.
Помідори надріжте хрестиком, облийте окропом і очистіть. Наріжте скибочками.
Цибулю злегка обсмажте на сковороді з олією і додайте пластинки грибів. Обсмажуйте на невеликому вогні до готовності грибів.
Присипте стіл борошном, покладіть половину тіста на стіл і розкотіть за розмірами вашої форми.
Викладіть тісто у форму. На тісто покладіть кетчуп, потім гриби з цибулею.
Зверху на гриби покладіть ковбасу та помідори.
Посипте піцу тертим сиром і зеленню.
Запікайте 30-40 хвилин в духовці, розігрітій до 180°С.
Коментарі
Додати коментар