Рецепты   LadyAnn

Омлет з помідорами

Омлет з помідорами

Просто і смачно

Ингредиенты:

яйця
помідори
цибуля
сметана (жирність 15%)
олія
вода
зелень (за бажанням)
сіль

сметану беремо з розрахунку 2 столові ложки на 4-5 яєць

Способ приготовления

1. У сковороду наливаємо олію і майже стільки ж води. Висипаємо тоненько порізану півкільцями цибулю і підсмажуємо до напівготовності.
2. На цибулю зверху викладаємо порізані кільцями (не тонко) помідори і підсмажуємо з однієї сторони.
3. Яйця збиваємо виделкою з сіллю, додаємо сметану і продовжуємо збивати до однорідної масси.
4. Перевертаємо помідори на інший бік і зразу ж зверху заливаємо яйцями з сметаною. Смажимо до готовності.
5. Якщо знизу омлет вже готовий, а зверху ще рідкий, розріжте його на чотири частини і переверніть.
6. За бажанням готову страву можна посипати зеленню. Смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

В избранном: 4, из них друзей: 0.

  • ABlinov
  • AnnaOleynik
  • olga_pb
  • Станислав
4

12.09.13, 06:59

смачна річ, батько полюбляв цю страву, але без води. на омлет воно не дуже було схоже, більше на густий борщ, а смак мммммм. Аня господиня

22.09.13, 13:09Ответ на 1 от SFM

дякую!

32.09.13, 15:43

По-моему, можно спокойно обойтись без воды. Я частенько делаю такой омлетик. Вкусно!

42.09.13, 16:58Ответ на 2 от LadyAnn

готуйте ще

52.09.13, 19:24

Очень люблю готовить омлет с овощами, особенно с цветной капустой. Быстро и вкусно. А воду в масло...первый раз слышу.

62.09.13, 19:36Ответ на 3 от Патрисия

звичайно можна, але вода додається для того, щоб під час нагрівання в олії не утворювались канцерогени

72.09.13, 19:38Ответ на 4 от SFM

на численні прохання користувачів...

82.09.13, 19:39Ответ на 7 от LadyAnn

так за нами не заржавіє

92.09.13, 19:48Ответ на 5 от Lyubasha1952

вода додається для того, щоб під час нагрівання в олії не утворювались канцерогени
а як ви готуєте омлет з цвітною капустою?

102.09.13, 19:49Ответ на 8 от SFM

я вже це помітила

Добавить комментарий
Страницы:
1
2
3
предыдущая
следующая