Серед туристів в Карпатах популярними є форелеві господарства. Мандруючи Карпатами, я не раз купував форель: і свіжу, і вуджену, і вялену, велику і малу. Тому, Друзі, пропоную Вам рецепт смачнющого рибного салату.
Зима. Кількість вітамінів обмежена зменшенням вживання свіжих фруктів і овочів у раціоні. Цибуля-порей має запах ріпчастої цибулі, але менш виражений, більш тонкий; її смак менш різкий і гострий. По зовнішньому вигляду цибуля-порей теж відрізняється від ріпчастої цибулі — вона закінчується не цибулиною, а стеблом, саме її й використовую для приготування салатів. Рекомендую простий рецепт дуже смачного і потрібного взимку нашому організму салату. Приготувати його просто. Зробіть його і не пошкодуєте.
Ця страва є однією з дванадцяти пісних страв, яка готується на Святий Вечір. Ця пісна страва спокон віків користувалася популярністю в наших предків. Вони дуже любили цю смачну і корисну взимку страву. Пропоную Вам рецепт цієї страви в сучасній інтерпретації.