Рецепти всі:

всі
не у співтовариствах
у співтовариствах

Грибна ікра

Майстер-клас. Прийшло літечко. І на суботу та неділю ми вирушаємо на лоно природи !!! ... А вже ж йде перший слот козарів, ... тому пропоную усім гурманам свою універсальну технологію приготування грибної ікри. Саме з підосичників та підберезовиків вона найсмачніша !!!

Яєшня з шинкою

Зранку в нас постійно виникає проблема - мало часу !!! Чи є вихід !!! Є !!! Пропоную смачне, ситне блюдо, яке в змозі приготувати будь-хто !!!

Салат «Вітамінний»

Зима. Кількість вітамінів обмежена зменшенням вживання свіжих фруктів і овочів у раціоні. Цибуля-порей має запах ріпчастої цибулі, але менш виражений, більш тонкий; її смак менш різкий і гострий. По зовнішньому вигляду цибуля-порей теж відрізняється від ріпчастої цибулі — вона закінчується не цибулиною, а стеблом, саме її й використовую для приготування салатів. Рекомендую простий рецепт дуже смачного і потрібного взимку нашому організму салату. Приготувати його просто. Зробіть його і не пошкодуєте.

Бурячки з грибами

Ця страва є однією з дванадцяти пісних страв, яка готується на Святий Вечір. Ця пісна страва спокон віків користувалася популярністю в наших предків. Вони дуже любили цю смачну і корисну взимку страву. Пропоную Вам рецепт цієї страви в сучасній інтерпретації.

Голубці (на Святвечір)

Пропоную львівський рецепт приготування однієї з найголовніших пісних страв для Святої Різдвяної Вечері. За основу рецепту я використав народний традиційний рецепт приготування голубців на Львівщині на Святвечір.

Бутерброды с грибной икрой и селёдкой матье

... мои бутерброды; ... - невероятно пикантный вкус, ... здоровая пища, ... уникальнейшие /очень редкие - мой ексклюзив/ блюда, ... очень быстрое приготовление (не более 5-6 минут), ... можна подать к ужину, обеду и завтраку, ... сможет приготовить каждый, ... обожают и мужчины, и женщины, ... незаменимое блюдо для пивных ресторанов ...

Грибні відбивні

... неймовірно смачні гриби-парасольки /парасолька дівоча/, приготовані за моїм рецептом /аналогічно можна готувати і делікатесні види голубіньок/;... подаю з відвареним рисом або картоплею, заправлені соусом, ... з салатом з свіжих овочів ...