
Поки рибка смажиться, ... відкриваємо баночку домашніх маринованих білих грибів, ... сціджуємо маринад, ... ріжемо і додаємо цибульку та збризгуємо гриби /до смаку/ оливковою олією !

Відкриваємо 0.5 л баночку домашніх маринованих баклажанів з часником

Наша риба посмажена і вже встигла остигнути. Вибираємо кістки і готуємо необхідні шматочки для оздоблення канапок.
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ:
На шматочки чорного /житнього/ хліба намащуємо грибну ікру /з білих грибів/ шаром приблизно у4 мм, ...

... зверху викладаємо узор з жареної риби, білих грибів /по смаку/ та баклажанів /по смаку/. Прикрашаємо цибулею, ріпчастою цибулею та зеленню, ...

Смачного !!!
Бажано до канапок подати: бо я подаю - гарнір і ...

і салат з свіжих помідорів з цибулькою залитих домашньою сметаною, ...
Коментарі
Додати коментарЛесь Кавун
126.05.11, 10:59
Смачного !!! Чекаю коментів !!!
анонім
226.05.11, 11:03Відповідь на 1 від Лесь Кавун
Shaly
326.05.11, 11:05
Gestiya
426.05.11, 11:08
Просто и со вкусом
bulavinka
526.05.11, 11:22
Имейте жалость к человеческим слабостям -есть захотелось до невозможности. Пойду кофе пить...
Рецептик замечательный, с баклажанами у нас хорошо, но вот с домашними белыми грибами - никак, не растут, негде практически им тут расти. Меняю 2 банки синих на банку белых...
Гість: Bora!!
626.05.11, 11:34
Лесь Кавун
726.05.11, 11:36Відповідь на 5 від bulavinka
ты на фотке как солнышко !!!
Лесь Кавун
826.05.11, 11:37Відповідь на 4 від Gestiya
Лесь Кавун
926.05.11, 11:37Відповідь на 3 від Shaly
Лесь Кавун
1026.05.11, 11:38Відповідь на 6 від Гість: Bora!!
интересно ... а в Африке ви едите блюда с грибами ????
