Кетчуп «Українськиј» (Консервація)

Кетчуп — соус, до складу якого входять томати, оцет, сіль, перець та інші спеції. Іншими словами, це рідка приправа до страви. Кетчуп — нове слово на Вкраїні. З’явився він разом з різноманітними соусами у скляних слоїках під маркою «Uncle Ben's» 1993 року. Хоча кетчуп вважається шкідливим для здоров’я продуктом, зате смачним. А шкідливі продукти не такі вже шкідливі, якщо приготовані вдома, бо не містять барвників, загусників, консервантів, крохмалю. Власне, маю рецепт цієї заправи ще від 1998 року. Причому з 2-х рецептів кетчупів, що маю, представляю панству најкращиј. Смакує з будь-якою другою стравою, та подається в соусниці. Залишається лише побажати панству натхнення та удачі в приготуванні цього чудо-соусу.

Мајонез

Мајонез то є соус, що пријшов до України ззовні. Проте він припав до смаку кожному українцю. Цеј мајонез, що пропонується, має смак і вигляд заводського продукту. Якщо ще врахувати, що він робиться з чистих, негінетично модифікованих інґредієнтів, то зрозуміло јого варто зробити вдома.