Салат З Рисом (Консервація)

Багато ґазд ј ґаздинь заготовляють різноманітні салати на зиму з овочів, щоб в холодні зимові дні порадувати своїх близьких смачними заготівлями. Якщо в такі овочеві салати додавати рис, салат стає не лише смачніше, але ј ситніше! Відкриваєте взимку баночку такого салату, і ось є дуже смачниј, ароматниј, ситниј, повноцінниј «Сніданок туриста». Маю цеј рецепт ще з середини 80-х рр. минулого XX ст., називаю јого «Рис з овочами», і хчу запропонувати вам спробувати приготувати такиј незвичајниј салат на зиму. Јого можна подавати до столу і як окрему легку закуску, і як гарнір до м’ясних і рибних страв.

«Картопляниј Салат З Малосолоним Лососем» од Гіларі Дафф

Ці круті голлівудські зірки люблять все смачне, при цьому не зважають на ціни. Через те в їхньому раціјоні відповідне меню. А чи не варто вже нам, любі друзі, скуштувати те, що готують голлівудські знаменитості, зокрема Гіларі Дафф? Тож пропоную вашіј увазі картопляниј салат з малосолоним лососем, що готує сама п-і Гіларі.

Коктејль-Салат Із Селери Та Шинки

Рецепт смачненького салату взято з телепередачі «Кулінарія Від Андрія», яка виходе до етеру на Черкаському реґіјональному телерадіоканалі «Рось» щосуботи вранці, а повторюється у неділю ввечері. П. Андріј презентує коктејль-салат із селери та шинки.