Рецепты   Япона_Мать

Пряний кекс з тикви

На вид дуже симпатично.Треба спробувати.Взято з http://agushka.info/ Трохи смутив перець чорний????????????????? Ще цікаво,на рахунок печеної тикви в вигляді заготовок.Думаю можна сл.масло замінити олією.

Ингредиенты:

тиква — 500 г.
яйця — 2 шт.
цукор— 1 стакан (с горкой).
слив.масло — 90 г.
мука — 2-2.5 стакана.
розпушувач — 1.5 ч. л.
сіль —0.5 ч. л.
перець молотий чорний —1/3 ч. л.
мускатний горіх — 0.5. ч. л.
гвоздика молота — 0.5 ч. л.
олія — для форми.
цукрова пудра — для напилення.

Способ приготовления

Тикву очищаємо і запікаємо у духовці для пюре.Муку,сіль,цукор і спеції змішуємо разом.В іншій посуді взбиваємо яйця з цукром добіла,добавляємо топлене масло і знову збиваємо.Печену тикву подрібнюємо і добавляємо до тіста.З"єднуємо все разом добре змішавши.Випікаємо при 180-С,в горячій духовці попередньо змастивши форму олією.Холодним виймаємо з форми.
1