Паста

Ще один варіант для любителів пасти

Інгредієнти:

спагеті(або інші макарони)

соус:
молоко - 0,7 л.
мука - 3 ст. ложки
масло - 1 ст. ложка
цибуля - 1 шт середнього розміру
шампіньйони - 5-7 шт.
креветки - 200 гр.
приправи, сіль

Спосіб приготування

Соус до пасти:



Готуємо соус бешамель: 
в атипригарній каструлі-казанку розтоплюємо ложку масла, кидаємо 3 ложки
муки і обсмажуємо до золотистого кольору. Тоненькою цівкою, помішуючи, вливаємо
молоко (трохи більше, ніж 0,5 л) доводимо до кипіння і варимо доки не стане за
консистенцією схожим на сметану.



Окремо на сковорідці обсмажуємо цибулю, додаємо прізані
гриби, ще хвилин 5 смажимо все разом. Висипаємо до молочного соусу,
приправляємо сіллю-перцем-часником-кропом-петрушкою і за бажанням додаємо сирі
очищені креветки. Разом все готуємо ще пару хвилин.



Подавати з пастою гарячим)



Смачного!

0