Капусту і цибулю нарізати кубиками. Точніше - намагатись нарізати шматочками, у яких найбільша сторона не перевищує 1 см.
Додати олію або майонез та сіль за смаком і перемішати.
Весь секрет у хороших продуктах та вмінні задовольнити свій смак вибором пропорції.
Особисто мені часто подобається пропорція 1:1. На 0,5л (глибоку тарілку) капусти і цибулі столова ложка майонезу і четверть чайної ложки солі. :)
Але це дуже приблизно:
"Як тебе не любити, ...цибуле... моя?" :) Більше цибулі - смачніше, але пече більше (якщо цибуля "зла" ;) )
Листя капусти в різних місцях однієї і тієї ж капустини має різний смак і "золота середина" знаходиться зовсім не в середині капустини.
Для візуальних прикрас можна потерти свіжої моркви або додати зелені, але це обов"язково змінить смак страви.
Коментарі
Додати коментарГість: Катрусичка
111.02.10, 07:21
Шось мене кількість цибулі лякає
Иринка__
211.02.10, 10:34
ещё туда кукурузки, заправить: сметана +майонез, сыра остренького на мелкую тёрку и туда же. И всё таки лука не много
napagokc
311.02.10, 18:25Відповідь на 1 від Гість: Катрусичка
пробуй. можна взяти одну цибулину і потрохи досипати капусти, або чогось іншого. ну вийде дві чи три порціїї салату замість однієї - буде чим ділитись. надіюсь що завжди є з ким.
napagokc
411.02.10, 18:26Відповідь на 2 від Иринка__
это будет быть другой салат. а лука таки - не много.