ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ГРИБНОГО СМЕТАННОГО СОУСУ:
Свіжі (або заморожені) білі гриби ріжу на кусочки і обсмажую на вершковому маслі 5 хвилин ; додаю сіль і цибулю, і смажу ще 5 хв. На іншу сковорідку вливаю 2 ст.л оливкової олії, сильно розігріваю її і всипаю 1,5 ст..ложку муки. Обжарюю до золотистого кольору і додаю 1 склянку кипятку. Ретельно перемішую. Додаю обжарені білі гриби, сіль, приправи, спеції і 4 повні ложки сметани. Доводжу до кипіння, помішуючи соус.
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ БАНОШУ:Вершки доводжу до кипіння. Трішечки недосолюю /враховую те що бринза солена /. Перемішую.
Помалу всипаю в майже киплячі вершки тоненькою цівкою кукурудзяну муку і постійно швидко помішую до загустіння ( 10 – 15 хв.) на слабесенькому газі. Свину копчену грудинку нарізаю невеликими шматочками і обсмажую на вершковому маслі.
Розтоплюю вершкове масло на сковорідці і посипаю його бринзою. Бринза швидко топиться.
Викладаю банош на широку тарілку шаром в 0,5 см /залишаю місце на грибний сметанний соус та бринзу/, зверху засипаю підсмаженою грудинкой і тертим сиром. Акуратно викладаю скраю грибний соус, з другої сторони бринзу.
Розрізаю банош ножем на шматки. Прикрашаю зеленню. Споживати банош треба, вмакаючи його шматочки по черзі у грибний соус чи бринзу.
Смачного.
Коментарі
Додати коментарJulia_21*
112.06.11, 17:41
Усім дякую !!! Смачного !!!
Rizon
212.06.11, 17:53
Это всё мне?
Julia_21*
312.06.11, 18:06Відповідь на 2 від Rizon
оригінальне блюдо, попробуй приготувати
Rizon
412.06.11, 18:12Відповідь на 3 від Julia_21*
Как только жену заведу - так сразу...Ты не замужем?
Julia_21*
512.06.11, 18:15Відповідь на 4 від Rizon
а я как раз ищу кого би нагодувати
Rizon
612.06.11, 18:24Відповідь на 5 від Julia_21*
Так чего мы ждём? Давай по быстрей штампы в паспорте поставим, а то уже кушать хочется!
Гість: Ульяна20
712.06.11, 18:38
Julia_21*
812.06.11, 18:47Відповідь на 6 від Rizon
е ні спочатку треба подивитися який в тебе апетит
Julia_21*
912.06.11, 18:47Відповідь на 7 від Гість: Ульяна20
Rizon
1012.06.11, 18:52Відповідь на 8 від Julia_21*
Та нормальный в мене аппетит, особенно после этого: