Група «Я українка»

Інші співтовариства

Всі рецепти користувача Julia_21*

Банош  з  грудинкою та  бриндзьою в грибному соусі

Банош з грудинкою та бриндзьою в грибному соусі

Карпатська національна кухня

Інгредієнти:

сметана (вершки) - 1 л (850 + 150)
мука кукурудзяна - 175 г
бринза (овеча) - 200 г.
грудинка (копчена, свинна - 150 г).
масло вершкове - 3 ст. л.
олія оливкова - 2 ст.л
цибуля - 0,25 головки
мука - 1,5 ст.л
цукор - 0,5 чайн.л
сир - 30 г
сіль
перець
приправи
спеції
зелень

Спосіб приготування

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ГРИБНОГО СМЕТАННОГО СОУСУ:

Свіжі (або заморожені) білі гриби ріжу на кусочки і обсмажую на вершковому маслі 5 хвилин ; додаю сіль і цибулю, і смажу ще 5 хв. На іншу сковорідку вливаю 2 ст.л оливкової олії, сильно розігріваю її і всипаю 1,5 ст..ложку муки. Обжарюю до золотистого кольору і додаю 1 склянку кипятку. Ретельно перемішую. Додаю обжарені білі гриби, сіль, приправи, спеції і 4 повні ложки сметани. Доводжу до кипіння, помішуючи соус.

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ БАНОШУ:Вершки доводжу до кипіння. Трішечки недосолюю /враховую те що бринза солена /. Перемішую.

Помалу всипаю в майже киплячі вершки тоненькою цівкою кукурудзяну муку і постійно швидко помішую до загустіння ( 10 – 15 хв.) на слабесенькому газі. Свину копчену грудинку нарізаю невеликими шматочками і обсмажую на вершковому маслі.

Розтоплюю вершкове масло на сковорідці і посипаю його бринзою. Бринза швидко топиться.

Викладаю банош на широку тарілку шаром в 0,5 см /залишаю місце на грибний сметанний соус та бринзу/, зверху засипаю підсмаженою грудинкой і тертим сиром. Акуратно викладаю скраю грибний соус, з другої сторони бринзу.

Розрізаю банош ножем на шматки. Прикрашаю зеленню. Споживати банош треба, вмакаючи його шматочки по черзі у грибний соус чи бринзу. 

Смачного.

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 34, з них друзів: 0.

  • alexa_2004
  • Hudson Hawk
  • interplast
  • Irana_Z
  • IRISH_LOVE
  • katia2222
  • tatarin_av
  • Каштанка
  • Марфушка
  • Светуня
35

112.06.11, 17:41

Усім дякую !!! Смачного !!!

212.06.11, 17:53

Это всё мне?

312.06.11, 18:06Відповідь на 2 від Rizon

оригінальне блюдо, попробуй приготувати

412.06.11, 18:12Відповідь на 3 від Julia_21*

оригінальне блюдо, попробуй приготувати Как только жену заведу - так сразу...
Ты не замужем?

512.06.11, 18:15Відповідь на 4 від Rizon

а я как раз ищу кого би нагодувати

612.06.11, 18:24Відповідь на 5 від Julia_21*

а я как раз ищу кого би нагодувати Так чего мы ждём? Давай по быстрей штампы в паспорте поставим, а то уже кушать хочется!

Гість: Ульяна20

812.06.11, 18:47Відповідь на 6 від Rizon

е ні спочатку треба подивитися який в тебе апетит

912.06.11, 18:47Відповідь на 7 від Гість: Ульяна20

1012.06.11, 18:52Відповідь на 8 від Julia_21*

е ні спочатку треба подивитися який в тебе апетит Та нормальный в мене аппетит, особенно после этого:

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
4
6
попередня
наступна