2. Продовжуючи збивати, додай олію, а потім молоко.
Порція поклади просіяне з розпушувачем борошно. Тісно має вийти однорідним, густоти гарної жиної сметани. Занадто рідке тісто не годиться для цього пирога: вареня просто потоне, і в розрізі випічка буде виглядати не так апетитно.
4. Форму для випікання застели пергаментом, змасти олією і посип борошном. Виклади половину тіста, розрівняй, зверху вареня або джем і знову тісто. Розрівняти.
5. Помістити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку, потім зменш температуру до 160 і випікай 40-45 хвилин
Готовий пиріг посип цукровою пудрою, а коли виріб охолоне наріж його на порційні шматки.
Коментарі
Додати коментар