Рецепти   Вишиваночка

Пампушки

Пампушки

Пампушки до святкого столу

Інгредієнти:

0,5л теплого молока
100г дріжжів
200г цукру
250г маргарину
1кг муки
7 яєць
1ст.л. олії
цукрока пудра
ванільний цукор
Сік з 1/2 лимона

Спосіб приготування

До 0,5 л теплого молока додати чайну
ложечку цукру і 100 г дріжжів ..зверху присипати трішки муки( десь 3
ложки) і поставити у тепло (я ставлю у теплу воду,щоб швидше почало
бродити)
Коли з"явились пухирці, вбиваємо туди 3 яйця і 4 жовтки, додаємо 200 г
цукру і 250 грам маргарини або жиру для печива, додаємо 1 кг муки (
перед тим її пересюємо). До тіста ще додаємо 1 ложку олії, і трішки
ванільового цукру,соку з цитрини.
Все гарно вимішуємо, хоча б 20хвилин. Ставимо у тепле місце і даємо
підрости. Коли виросло,перемішуємо і формуємо пампушки, у середину
кладемо рожу, або густе варення, джем - трішечки !!! - щоб не витікало.
Складаємо на стіл тим місцем, де заліпили і даємо гарно підрости. Смажимо на добре розігрітій олії,після чого притрушуємо цукром пудрою. Смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором

Рецепт від bigmir)net Салат из помело и сухофруктов

показати усіх

В обраному: 16, з них друзів: 0.

  • dytyna
  • Galine
  • Karpusja
  • oksana260579
  • Suslik@
  • UJKG
  • vilga
  • аll*ways
  • Аniram
  • Левус
11

19.01.12, 23:53


А наші Закарпатські пампушки (фанки) не такі. Вони без начинки, з пісного або легкого тіста з білою послокою на талії. Як розкусиш- велика дірка всередині
Але ці, певно, теж смачнючі.

анонім

210.01.12, 00:00

Мабуть смачно...браво !

310.01.12, 00:01Відповідь на 1 від Горянка


А наші Закарпатські пампушки (фанки) не такі. Вони без начинки, з пісного або легкого тіста з білою послокою на талії. Як розкусиш- велика дірка всередині
Але ці, певно, теж смачнючі.
Такі папушки ще робила моя бабуся,а рожа це невід"ємний інградієнт Без неї вони просто пампухи Я роблю не по сучасному, а так, як робила моя бабуся

410.01.12, 00:01Відповідь на 2 від анонім

Мабуть смачно...браво !
Не то слово! Смаколики!

510.01.12, 00:04

Такі пампушки люблю,іноді смажу на свята.

610.01.12, 00:05

Люблю пампушки, а ще можна для начинки розтертого маку із цукровою пудрою
дякую за рецепт. Смакота

710.01.12, 00:06Відповідь на 5 від zoлотоволоs

Такі пампушки люблю,іноді смажу на свята. Мої діти, не дають мені спуску, вони на них чекають цілий рік Роблю їх на Різдво і на Йордань

810.01.12, 00:07Відповідь на 6 від candy-candy*

Люблю пампушки, а ще можна для начинки розтертого маку із цукровою пудрою
дякую за рецепт. Смакота
Дякую так ,начинки можут бути різні, але з розою найсмачніші

910.01.12, 00:08Відповідь на 1 від Горянка


А наші Закарпатські пампушки (фанки) не такі. Вони без начинки, з пісного або легкого тіста з білою послокою на талії. Як розкусиш- велика дірка всередині
Але ці, певно, теж смачнючі.
Коли буде дегустація?

1010.01.12, 00:08Відповідь на 7 від Вишиваночка

А я тоді роблю,коли є час та бажання,в мене друзі та домашні їх дуже люблять,то роблю їх і навіть з капустою та з печінкою.

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
9
попередня
наступна