Духовку розігріваємо до 175 ° С. Ананас розрізаємо навпіл, стараємось,
щоб зелена частина також розділилася на дві частини. Надрізуємо м'якоть і
виймаємо її, шкірку залишаємо цілою, щоб утворився човник. Ананасові
човники просушуємо паперовим рушником. Листя обгортаємо фольгою, щоб не
згоріли. Ставимо човники в духовку на 5 хв.
М'якоть ананаса
нарізуємо невеликими трикутниками. Свинину добре промиваємо, нарізуємо
маленькими кубиками. Зелену цибулю промиваємо та дрібно нарізуємо,
часник очищуємо та пропускаємо через прес.
Моркву промиваємо, очищуємо і нарізуємо маленькими кубиками. Кладемо у глибоку сковорідку, заливаємо окропом і тушкуємо
7 хв. Зелений горошок кладемо у ємкість, заливаємо окропом і залишаємо на 5 хв. Яйця злегка збиваємо.
Розігріваємо
1 ст. л. олії у великій сковороді на сильному вогні. Викладаємо свинину
і смажимо, помішуючи, 3 хв. Перекладаємо на тарілку.
У глибоку
сковорідку додаємо ще 1 ст. л. олії. Викладаємо зелену цибулю і часник.
Смажимо 1 хв., до появи аромату. Виливаємо половину збитих яєць і
смажимо протягом 30 сек. без перемішування. Потім швидко перемішуємо і
додаємо варений рис, свинину, моркву і горошок, виливаємо яйця, що
залишилися. Висипаємо спеції, солимо перчимо, продовжуємо смажити на
сильному вогні, часто помішуючи, 5-7 хв.
Знімаємо глибоку
сковороду з вогню, додаємо ананас, кешью, кокосове молоко або воду і
соєвий соус, перемішуємо. Ананасові човники заповнюємо смаженим рисом.
Перед подачею ставимо на 10 хвилин у духовку, щоб розігрілись.
Коментарі
Додати коментар