Будемо готувати заправки для омлетів для креспу. У шпинату і щавлю видаліть стебла. Підсмажте на вершковому маслі щавель, посоліть і поперчіть.
Окремо так само підготуйте шпинат для креспу. Змішайте шпинат з крем-фрешем (сметаною) і дрібно нарізаними каперсами.
Приготуємо третю заправку для омлету. Наріжте кубиками очищений солодкий перець і теж злегка обсмажте з сіллю і перцем.
Наріжте цибулю тонкими півкільцями і обсмажте окремо з вершковим маслом до м'якості, 5 хвилин.
П'ята заправка - шампіньйони. Почистіть їх та окремо обсмажте і приправте сіллю і перцем.
Твердий сир потріть на тертку, а зелень (базилік, зелена цибуля,
петрушка) дрібно наріжте. Також помийте і поріжте помідори. Усі заправки
для омлетів для креспу готові.
Тепер будемо смажити омлети для креспу. Розбийте в 9 чашок по 2
яйця. У 8 з них додайте начинки. У першу чашку - щавель, у другу -
шпинат з крем-фрешем, у третю - перець, у четверту - цибулю, у п'яту -
гриби, у шосту - сир, у сьому - зелень, у восьму - помідори, а дев'яту -
залишіть без заправки. Ретельно перемішайте вміст в кожній чашці.
На маленькій сковорідці під кришкою смажте яйця з начинками до
готовності і складайте один омлет на інший, промащуючи томатним соусом.
Останнім повинен бути шар без начинки. Подавайте креспу гарячим, теплим або холодним.
Коментарі
Додати коментар