Рецепти   Голубка

Террін з сиру

Террін з сиру

Смачна закуска з сиру та зелені

Інгредієнти:

сир жирністю 20% - 400 г
желатин - 1,5 ч. л
вершки жирністю 22% - 100 мл
редиска - 100 г
тертий корінь хрону - 2 ст. л.
петрушка, кріп, зелена цибуля - по 1 пучку
сік половини лимона
сіль, чорний мелений перець за смаком

Спосіб приготування

Желатин покладіть в невелику ємність, залийте 3 ст. л., холодної
кип'яченої води і залишіть на 10 хвилин. Коли желатин розм'якне,
помістіть його в каструлю з водою (приблизно 50-60 мл), поставте на
маленький вогонь і нагрівайте до повного розчинення желатину.


Редиску і зелень для терріну з сиру промийте, висушіть і дрібно наріжте.


З'єднаємо всі інгредієнти для терріну з сиру. До сиру додайте вершки, хрін, желатин, редиску, зелень, лимонний сік, сіль і перець за смаком. Все це ретельно перемішайте.


Форму для приготування терріну з сиру застеліть харчовою
плівкою, заповніть її сирною масою, накрийте та покладіть зверху дощечку
або товсту картонку, поставте гніт і сховайте в холодильник на 4-5
годин. Готово!


При подачі террін з сиру викладіть на блюдо, зніміть плівку і розріжте на порційні шматки. Можна подати з картоплею, відвареною в мундирі.

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 1, з них друзів: 0.

  • Tenerezza
0