Корж
Білки добре збити, поступово додати цукор, збиваючи далі (до стоячих
піків). Додати ваніль і борошно, вимішане з порошком до печива. В кінці
влити олію. Розділити тісто на 4 частини. До 1 додати жовтки і 2 ст.л.
борошна, до 2 - какао, до 3 - мак, до 4 - 1 п. кісілю.
Форму приблизно 22-30 см змастити жиром, викладати по черзі по 2 ст.л.
кожного тіста одне на одне посередині дека. Випікати до "сухої палички".
Готовий корж розрізати надвоє.
Крем-суфле
4 пачки желе різного кольору розвести у 200 мл окропу кожну. Коли
застигне, порізати кубиками.
1 пачку желе (лимонного) розвести у 200 мл окропу.
Желатин залити холодною водою, коли набубнявіє, розігріти, але не
кип'ятити.
Сметану (чи вершки) збити до пишності з пудрою. Вкінці влити охолоджені
желатин та лимонне желе. Додати кубики желе. Вимішати.
У роз'ємну форму вкласти корж, вилити крем-суфле, прикрити другим
коржем. Покласти у холодильник для застигання. Потім прикрасити по
бажанню.
Коментарі
Додати коментаранонім
112.02.16, 15:32
vilga
213.02.16, 11:54
в справжньому циганському рецепті першим пунктом іде "вкрадіть форму, для випічки"
Гість: inna05
317.02.16, 22:27