Рецепти   Голубка

Циганські стежки

Циганські стежки

Красиво і смачно

Інгредієнти:

9 білків яєчних 300 г цукру 1 п. ванільного цукру (чи ванільки) 210 г борошна (1,5 скл.) 2 ч. л. порошку до печива 230 мл олії (1 скл.) 4 жовтки 2 ст. л. борошна 1 п. кісілю вишневого в порошку 3 ст. л. маку (сухого) 1 ст. л. какао 500 мл сметани цукрова пудра (до смаку) 10 г желатину 5 п. желе (різного кольору) 1 л води

Спосіб приготування

Корж

Білки добре збити, поступово додати цукор, збиваючи далі (до стоячих
піків). Додати ваніль і борошно, вимішане з порошком до печива. В кінці
влити олію. Розділити тісто на 4 частини. До 1 додати жовтки і 2 ст.л.
борошна, до 2 - какао, до 3 - мак, до 4 - 1 п. кісілю.
Форму приблизно 22-30 см змастити жиром, викладати по черзі по 2 ст.л.
кожного тіста одне на одне посередині дека. Випікати до "сухої палички".
Готовий корж розрізати надвоє.


Крем-суфле

4 пачки желе різного кольору розвести у 200 мл окропу кожну. Коли
застигне, порізати кубиками.
1 пачку желе (лимонного) розвести у 200 мл окропу.
Желатин залити холодною водою, коли набубнявіє, розігріти, але не
кип'ятити.
Сметану (чи вершки) збити до пишності з пудрою. Вкінці влити охолоджені
желатин та лимонне желе. Додати кубики желе. Вимішати.

У роз'ємну форму вкласти корж, вилити крем-суфле, прикрити другим
коржем. Покласти у холодильник для застигання. Потім прикрасити по
бажанню.

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 7, з них друзів: 0.

  • Art 1С
  • Fate
  • Tanusha
  • Vita F
  • Vitalina_
  • жкп
  • С223344
3

анонім

213.02.16, 11:54

в справжньому циганському рецепті першим пунктом іде "вкрадіть форму, для випічки"

Гість: inna05