Рецепти   Голубка

Тришаровий кекс "Три смаки".

Гарно і смачно

Інгредієнти:

тісто
-цукор (цукор універсальний тм "містраль")
- 300г яйце куряче - 6 шт
- масло вершкове - 200 г
-борошно - 2 скл.
-розпушувач тіста (з гіркою) - 1 ч. л.
-сіль - 2 г :
начинки
- мак - 75 г
-какао-порошок - 2 ст. л.
-стружка кокосова - 50 г
куркума - 2 ч. л.

Спосіб приготування

Натерти масло на терку і розтерти з
цукром .Відокремити жовтки від білків і вводимо в суміш по одному
жовтку, постійно перемішуючи.З'єднуємо суміш з просіяного борошном і
розпушувачем, додати дрібку солі.Білки збиваємо в густу піну.Починаємо
вводити поступово білки в тісто, акуратно перемішуючи лопаткою-після
введення білків тісто стане дуже ніжним.Розділити тісто на три частини і
в кожну додати наповнювачі-в одну частину, мак, в іншу какао-, а в
третю-кокосову стружку і куркуму (для кольору).У силіконову форму
викладаємо шар тіста з маком Робимо в тісті поглиблення і викладаємо в
поглиблення частину тіста з какао, а потім викладаємо решту тіста і
розрівнюємо шар Знову (уже в тісті з какао) робимо поглиблення і
викладаємо в нього тісто з куркумою і кокосовою стружкою.Те, що
залишилося тісто викладаємо третім шаром і розрівнюємо його. Кекс
готовий до випікання Випікаємо кекс у духовці при 180 градусів протягом
45-50 хвилин (готовність перевірте зубочисткою)...

Фотографії блюда

  • Додано автором
0