
далі до опари додаємо збиті яйця, цукор, розтоплене масло, борошно і замішуємо тісто.Увага всі продукти повинні бути кімнатної температури, з холодильника не можна!

Гарно вимішуємо, додаємо, якщо треба,борошно, щоб вийшло еластичне тісто, в кінці замісу треба додати олію, тоді тісто гарно виміситься і відставатиме від рук. Формуємо колобок і залишаємо в теплому місці, щоб тісто підросло


присаджуємо, і ще раз чекаємо, щоб тісто піднялось

Далі формуємо палянички, в середину кладемо ложечкою начинку( цукор змішати з какао)

і ліпимо булочки, складаємо в бритванку, помащену олією

даємо булочкам підрости

помастити булочки збитим яйцем, і в духовку на 30 хв
Ось такі румяні красуні

Коментарі
Додати коментарalexa_2004
117.08.12, 19:42