![](http://os1.i.ua/3/1/9541156_7c8bd154.jpg)
далі до опари додаємо збиті яйця, цукор, розтоплене масло, борошно і замішуємо тісто.Увага всі продукти повинні бути кімнатної температури, з холодильника не можна!
![](http://os1.i.ua/3/1/9541159_14a175.jpg)
Гарно вимішуємо, додаємо, якщо треба,борошно, щоб вийшло еластичне тісто, в кінці замісу треба додати олію, тоді тісто гарно виміситься і відставатиме від рук. Формуємо колобок і залишаємо в теплому місці, щоб тісто підросло
![](http://os1.i.ua/3/1/9541192_56d37c0.jpg)
![](http://os1.i.ua/3/1/9541195_e4299153.jpg)
присаджуємо, і ще раз чекаємо, щоб тісто піднялось
![](http://os1.i.ua/3/1/9541197_2ee7e7df.jpg)
Далі формуємо палянички, в середину кладемо ложечкою начинку( цукор змішати з какао)
![](http://os1.i.ua/3/1/9541199_371facb8.jpg)
і ліпимо булочки, складаємо в бритванку, помащену олією
![](http://os1.i.ua/3/1/9541200_4cf366e4.jpg)
даємо булочкам підрости
![](http://os1.i.ua/3/1/9541202_863d1068.jpg)
помастити булочки збитим яйцем, і в духовку на 30 хв
Ось такі румяні красуні
![](http://os1.i.ua/3/1/9541208_d128b056.jpg)
Коментарі
Додати коментарalexa_2004
117.08.12, 19:42