Тісто (густіше, ніж на оладки) вимішують, викладають у змащену форму, ставлять у теплу духовку, а коли підійде, додають вогню й печуть 30 хв.до готовності; останні 10 хв. – під папером). Смачного!
Хліб родом з дитинства
• житнє (гречане) борошно : 1 склянка (250 г)
• пшеничні висівки та борошно грубого помолу : по 2 склянки
• сухі пекарські дріжджі : 1 ч.л. (пресованих – відповідно втричі більше)
• сіль, цукор : по 1 ч.л.
• олія холодного віджиму : 0,5 склянки
• чай з м’яти (теплий) : від 500 мл
• патока (або гречаний мед), родзинки, зерна льону та кунжута : по 1 ст. л.
Коментарі
Додати коментар