Рецепти   С2Н5(OH)

Закусочка під горілочку

Відмінна закуска під українську горілочку.Приготування -просте .Кількість продуктів не вказую-все на око виходячи з банки горошку.Приблизно пропорція 1:1:1:1.Закуска йде на ура,подобається всім.

Інгредієнти:

гриби консервовані(можна свіжі)
горошок солодкий зелений консервований
цибуля
морква
олія соняшникова
сіль
перець чорний

Спосіб приготування

Приготування закуски просте:
Гриби промиваем(чистим),смажимо на олії в сковорідці.
Моркву,чистим, натираєм на терточці,можна як  на мілкій  так і на середній-кому як подобаеться-пасеруєм на  олії,
Цибулю чистим ,нарізаем середньо,пасеруєм теж на олії.
Банку горошку відкрити ,злити сік як не потрібний.

 Всі інградієнти змішуєм в одній посуді,перчим ,солим по смаку.

Подавати до столу страву охоложеною,tostbravo Смачного!

В обраному: 1, з них друзів: 0.

  • irchuk
0