Напівфабрикат - шоколадний бісквіт
Для приготування шоколадного бісквіта необхідно збити цукор та яйця, до повного розчинення цукру. Потім, до цієї яєчно-цукрової суміші додаємо борошно - попередньо просіяне та змішане з какао-порошком. Знову все змішуємо і у кінці - додаємо дрібно натертий шоколад.
Випікання коржів
Отримане тісто викладаємо у застелені папером форми та випікаємо при температурі 150-160 градусів протягом 55-60 хв. Після випікання коржі виймаємо із форм та знімаємо папір.
Глазур вершкова
Вершки кондитерські нагріваємо до температури 95 градусів і додаємо до них натертий шоколад. Суміш ретельно перемішуємо.
Оформлення торта
Шоколадний бісквіт розрізаємо пополам та промащуємо абрикосовим джемом. Поверхню торта глазуруємо підігрітим абрикосовим джемом, а потім покриваємо глазур'ю вершковою.
Смачного Вам!
Коментарі
Додати коментарНезабудка*
126.05.10, 12:36
nissal
226.05.10, 16:07
Асік, чо-то я очкую...
Гість: Grace_
328.05.10, 19:51
Гість: cristina
41.06.10, 17:24
obiazatelno nado poprobovat!!!
Гість: Snegurka
55.06.10, 17:24
Захер - это вообще нечто!!! Пеките его! Это реально ВКУСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гість: Юлька_
631.07.10, 22:40
Захер торте- не рвiть менi душу)))
Гість: Вкраїнець
79.08.10, 22:10
захєРРРР аааааааааахаххахахахах
ЛанаМ
825.10.10, 10:07
классика-) Если кто не знает, кондитерские сливки это растительные , жирностью 26%. Так что вполне постный торт-))
Aurum_
918.11.10, 20:46
Гість: КЮА
1022.11.10, 11:15
вкуснятина