М"ясні кульки
- 29.12.12, 10:232012-12-29, 10:23
- закуски
Додати у м"ясний фарш дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль та спеції за смаком.
Наповнити напівкульки фаршем, з"єднати їх у кульки, кульки умокнути у кляр та обкачати у подрібнених білих сухарях. Смажити кульки у великій кількості рослинної олії.
Інгредієнти:
м"ясний фарш,
цибуля,
яйце,
сіль,
спеції,
вафельні напівкульки,
кляр,
білі перемелені сухарі,
рослинна олія.
Спосіб приготування
Додати у м"ясний фарш дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль та спеції за смаком.
Наповнити напівкульки фаршем, з"єднати їх у кульки, кульки умокнути у кляр та обкачати у подрібнених білих сухарях. Смажити кульки у великій кількості рослинної олії.
Коментарі
Додати коментар