Ніколи не думала, що макарони можуть бути такими смачними. Кажуть , що італійці це макаронники, ну це повірте чиста правда. Минулого тижня відпочивала в Італії, і скажу вам таке, що під словом паста, приховується аромат, смак, чудовий настрій та задоволення від їди. Але варто зазначити, що слід віддати шану і їхнім макаронам, котрі не розварюються, тому що готують їх із твердих сортів пшениці, та за їхньою технологією готування, слід варити стільки, скільки зазначено на упаковці, тоді нам не загрожує набрати декілька кілограм. Особливої ноти пасті надає сир пармезан, не лінуйтеся додати його, щоб відчути справжню італійську їжу. Маю для вас декілька рец http://bingoo.in.ua
Рецепт риби, смажена риба, риба з помідорами, як приготувати рибу
кабачки, рецепти з кабачків, смачні кабачки, як приготувати кабачки, кабачкова запіканка