4 яєчні жовтки добре розтирають з 250-а грамами цукру, додають 3 склянки міцної кави з молоком і ставлять на вогонь. Постіјно перемішуючи, доводять до кипіння. Знімають з вогню і продовжують перемішувати до повного охолодження. Суміш виливають у мороженицю і заморожують. Подаючи морозиво на стіл, можна прикрасити јого поверхню піною зі збитих вершків або фруктово-ягідним сиропом.
Смачного!
Коментарі
Додати коментарstarik-6533
120.02.11, 20:32
нік повинен
221.02.11, 11:10Відповідь на 1 від starik-6533
Дякую, сер! Ви справжніј цінитель української кухні.
starik-6533
321.02.11, 17:25Відповідь на 2 від нік повинен
100%%%
Гість: Roza863@email
426.02.11, 21:38
нік повинен
527.02.11, 10:40Відповідь на 4 від Гість: Roza863@email
Спасибі, мем! Я, звичајно, не в змозі виразити вам усю свою вдячність.