Спосіб приготування
Бісквіт:Яйця збити з цукром, додати муку і з отриманої маси випекти бісквіт.Крем:Сир двічі пропустити через м’ясорубку. Персики вийняти з компоту і дати соку стекти. Сік від персиків змішати з сиром, додати цукрову пудру, ванільний цукор і розведений у воді желатин. Всі компоненти перемішати до отримання однорідної маси. Вершки збити, з’єднати з сирною масою і перемішати. Бісквіт покласти у форму для випічки, просочити лікером або горілкою, змішаною з водою і цукром. Шматочки персиків викласти на бісквіт і залити сирною масою. Форму поставити в холодильник на 6 годин, щоб сирна маса застигла. Зверху торт можна прикрасити персиками, що залишилися, і залити фруктовим желе.
Коментарі
Додати коментарГість: Snegurka
15.06.10, 17:16
oksana-ovch
25.06.10, 18:08
я рада что тебе понравился этот рецепт
Гість: albamouse
325.12.10, 15:37
http://eatocracy.cnn.com/2010/12/06/chilled-out-cheery-peppermint-bark/