Рецепти   tanua

Рис з чорносливом

Рис з чорносливом

Дуже смачно

Інгредієнти:

рис -2 - склянки
вода -4 склянки
чорнослив -пів склянки
морква -1-2 шт
цибуля - 2-3 цуки
сіль за смаком
шафран - 1 чайна ложка
соняшникова олія -2 столові ложки

Спосіб приготування

Рис висипати у косрулю та залити вододою  Варити 20 -25 хвилин При середній температурі

Моркву та цибулю помити та почистити. Моркву потерти на тьорку. Цибулю дрібно порізати.

На розігріту потельню поставити сковороду та налити олію. Висипати морку та цибулю. Та тушкувати 5 хвилин при середній температурі.

Потім додати у рис. страву варити ще 10 хвилин  при низькій температурі.

Чорнослив у тарілці або склянці запарити  теплою водою - 1 склянка. На 10 хвилин. Потім дрібно порізати.

На прикінці приготування додати чорнослив, сіль та шафран

Фотографії блюда

  • Додано автором

Рецепт від bigmir)net Бараньи котлеты на косточке

1