1) Зразу покласти на якусь хвильку у глибоченьку тарілочку (чи піалу) більше половини пачки вершкового масла, щоб не було твердим.
2) Відрізати з гілочок петрушки і кропу стебла, подрібнити якнайдрібніше ці стебельця, виделкою «вмішати» у м’яке вершкове масло.
3) Обережно відкрити консервну банку (яка Вам подобається чи яка є, тілька має бути не з томатом, а "в маслі"), ложечку масла звідти додати, вмішуючи виделкою у масляно-зелену суміш (прикрити кришку і решту масла обережно вилити з консерви, воно більше не знадобиться).
4) З шматочків хліба зрізати скоринку.
5) Ці шматочки підсмажити на тостері, після чого гарячими (!) намазати нашим зеленим маслом (якщо немає тостера, то можна змастити ці шматочки нашим зеленим маслом та на кілька хвилин поставити у розігріту «духовку»)
6) На пласку тарілку чи блюдо викласти оці змащені шматочки хліба. Обережно викласти на них рибу з консерви.
7) На кожний шматочок покласти кілька ягідок журавлини чи тоненький шматочок лимона (деякі поєднують лимон та журавлину на одному шматочку).
8) Прикрасити листочками кропу та петрушки (від яких ми відрізали стебельця), фігурно порізаними овочами (дивіться перелік овочів у списку продуктів, але можуть бути й інші).
Деякі полюбляють ще прикрашати такі бутерброди невеличкими шматочками сирів «сулугуні», «мацарела» чи бринзи,
краплинками з пакетика гірчиці або «хрону з буряком» (у супермаркета є такі пакетики з "носиком", через який можна вичавити гарненькі краплинки; якщо немає таких пакетиків, то є баночки, з яких викласти можемо, обережно формуючи їх ножиком).
Коментарі
Додати коментарТуя
12.08.11, 03:45