у киплячу воду кладемо картоплю;
поки це закіпає - чистимо і кришимо шматок гарбузки (десь 1/5 - 1/4 від загального об"єму);
викладаємо гарбузку поверх картоплі і вона чудово готується на пару));
через 15-20 хв. воду зливаємо і товчем
************************************************************
на смак звичайне 99% картопляне пюре, більш легке і "соковите" - гарбузою зовсім не чути - а корисно і дієтично!!!)))
головне - ще й веселе і яскраве)))
можна посмачити підсмаженими печерицями з цибулею
цього разу така гарбузка занадто помаранчева))
Коментарі
Додати коментарOлenka
13.01.13, 14:09
воть
Oлenka
23.01.13, 14:13
http://photo.i.ua/user/2030280/109416/10081511/
тут грбузка була ледь жовта
Анна 1952
33.01.13, 15:08
Oлenka
43.01.13, 15:10Відповідь на 3 від Анна 1952
Dianka_
53.01.13, 19:56
Готувала, ще минулого року. Дійсно дуже смачно і корисно!!! Якщо хтось не любить гарбузу, то так буде смакувати з задоволенням! а колір різний буває, так як гарбуза різна буває
Пробіотик
63.01.13, 22:49
не дуже розуміюсь на куховарстві, але на всяк випадок кину до обраного і сестрі покажу, вона за фахом повар
Oлenka
74.01.13, 08:41Відповідь на 6 від Пробіотик
такі страви спочатку їдять очима - корисно і малокалорійно
Гість: Nairia
87.01.13, 23:28
Дякую за рецепт смачної страви!
Oлenka
98.01.13, 08:44Відповідь на 8 від Гість: Nairia
смачного!
Tanyasa
109.12.13, 08:45
готовила по вашему рецепту уже несколько раз, отлично, домашние ели с удовольствием, зимой такой радостный рецепт, яркий по цвету. Рассказала всем друзьям и знакомым. все так просто - значит гениально!