Рецепти   Oлenka

веселі яйця, а не якесь там "Фаберже"

веселі яйця, а не якесь там "Фаберже"

желе в яєчних шкарлупках

Інгредієнти:

желе (апельсинове, вишневе, сметанне),
яєчні шкарлупки

Спосіб приготування

Дасть Бог - доживем до Пасхи...

морально готуватись вже пора)))

желатин замочити в невеликій кількості холодної кип"яченої води, після набухання прогріти в мікрохвильовій печі;

після охолодження додати в солодку основу (апельсиновий сік, вишневий сироп, сметана - в розрахунку 1 пакетик (25 г) желатину на 400 мл рідини)

зробити декілька різнокольорових желе: сметана гарно смакує з подрібненим шоколадом + цукор; у фруктове - оригінально додати домашній сир (підгледіла тут колись у Странніка (нік))

поступово заливаємо желе шарами в підготовлені (вимиті) шкарлупки по 2-3 чайні ложки;

охолоджуємо, чистимо як звичайні варені яйця))))

смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором
  • Додано автором

В обраному: 3, з них друзів: 0.

  • Lesik1986
  • Polink
  • Юльчик@
4

Гість: inchik09

22.04.14, 11:44Відповідь на 1 від Гість: inchik09