Дасть Бог - доживем до Пасхи...
морально готуватись вже пора)))
желатин замочити в невеликій кількості холодної кип"яченої води, після набухання прогріти в мікрохвильовій печі;
після охолодження додати в солодку основу (апельсиновий сік, вишневий сироп, сметана - в розрахунку 1 пакетик (25 г) желатину на 400 мл рідини)
зробити декілька різнокольорових желе: сметана гарно смакує з подрібненим шоколадом + цукор; у фруктове - оригінально додати домашній сир (підгледіла тут колись у Странніка (нік))
поступово заливаємо желе шарами в підготовлені (вимиті) шкарлупки по 2-3 чайні ложки;
охолоджуємо, чистимо як звичайні варені яйця))))
смачного!
Коментарі
Додати коментарГість: inchik09
12.04.14, 11:38
Oлenka
22.04.14, 11:44Відповідь на 1 від Гість: inchik09